Consultații și tratamente

     Consultatia incepe odata cu prezentarea la cabinetul veterinar Expert Roxy Vet. Inainte de consultarea pacientului, se poarta o discutie intre proprietar si medicul veterinar, referitoare la motivele si impejurariile ce au dus la prezentarea la cabinet.

Examen Clinic Amanuntit

      Consultatia cuprinde un examen clinic amanuntit ce se bazeaza pe inspectie clinica, palpatie, ascultatie, termometrie, in urma caruia se poate pune un diagnostic cert sau, dupa caz, se continua investigatiile prin analize de laborator .

         De cele mai multe ori proprietarii nu dau importanta detaliilor, insa aceste mici amanunte pot ajuta la stabilirea unui diagnostic cat mai rapid si correct.

  Tratamentele difera de la caz la caz in functie de diagnostic, insa pot fi modelate dupa fiecare pacient in parte, pentru ca fiecare individ este diferit, chiar daca sufera de aceeasi afectiune. Acesta este motivul pentru care conduita terapeutica este specifica pentru fiecare caz . Totodata exista pacienti cu boli cronice care necesita un tratament de lunga durata pe care proprietarul il efectueaza acasa la indicatia medicului, urmand se se prezinte periodic la control pentru reevaluarea starii de sanatate si a tratamentului.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>